Kaylee is boos op Dylan, ze vindt dat hij geen oog voor haar heeft

Kaylee is boos op Dylan, ze vindt dat hij geen oog voor haar heeft

De bewoners hebben afgelopen avond feestelijk de tattoo shop geopend. Terwijl Kaylee in haar bed ligt, loopt Dylan met Myène richting de huisjes. De twee blijven nog even praten en na een tijdje besluit Kaylee om even haar hoofd uit de deur te steken. Even later loopt Dylan zijn huisje in, waar zijn vriendin ondertussen aan het huilen is. Ik vraag heel de tijd waar je blijft zegt Kaylee boos. Dylan biedt zijn excuses aan hij legt uit dat hij nog even in gesprek was. Sowieso vind ik het k*t dat je haar wel naar haar huisje brengt en mij laat je maar gaan gaat Kaylee verder. Heb je nou liever een leuke avond met haar dan met mij? Het boeit je geen f*ck benadrukt ze. Dat is volgens Dylan niet waar. Kaylee laat weten dat ze een leuke opening hebben gehad. En met wie wil je het eindigen vraagt ze. Anders ga je toch lekker met haar mee haar huisje in? Dylan probeert Kaylee ondertussen gerust te stellen. Kaylee benadrukt dat ze het niet fijn vindt dat Dylan geen oog voor haar heeft, maar dat klopt niet volgens Dylan. De twee praten verder en uiteindelijk besluiten ze om te gaan slapen. Zal de spanning op deze nieuwe dag weer uit de lucht zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 19:30

    Kind, G lekker naar huis en koop een heel klein hondje. Dan weet je zeker dat er iets of iemand is die 24 uur per dag achter je aanloopt of om jouw aandacht vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *