Is Kaylee jaloers op Dylan?

Is Kaylee jaloers op Dylan?

Kaylee en Dylan hebben afgelopen avond hun tattoo shop officieel geopend. Ben Saunders kwam optreden om het evenement een groot succes te maken en dit is hem gelukt. Ben tatoeëert ook en daarom wil Dylan graag een tatoeage laten zetten door hem. Wanneer de tatoeage staat laat hij hem zien aan Kaylee maar die had ook graag een tatoeage gewild. Jij nam de eer zegt Kaylee terwijl ze Dylan laat weten dat ze ook graag een tatoeage had gekregen van Ben Saunders. Dylan biedt zijn excuses aan en geeft aan dat hij niet door had dat Kaylee ook graag een tatoeage had gekregen. Ik vind het jammer, ik had ook graag wat gewild gaat Kaylee verder. Zal Kaylee nog in de toekomst een tatoeage laten zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *