Ben Saunders laat een tatoeage in Utopia 2 zetten

Ben Saunders laat een tatoeage in Utopia 2 zetten

De opening van de tattoo shop is al een tijdje gaande wanneer niemand minder dan Ben Saunders de microfoon pakt. De zanger roept iedereen om zich bij hem te verzamelen wanneer hij begint met zingen. Tijdens zijn derde nummer, begint hij met praten. De tattoo shop is geopend roept hij. Ik wens jullie een fijne avond voegt hij eraan toe. Nadat er een applaus klinkt, lopen Ben, Dylan en Kaylee richting de shop. Ik wil wel een kleine tattoo zetten bij jullie zegt Ben Saunders. Hierop tekent hij het formulier en neemt plaats in de tattoo stoel. Nog wat later loopt Dylan naar het publiek om hen te bedanken en laat weten dat Jens en Gerrit zullen draaien. Het belooft een leuke avond te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *