De opening van de tattoo shop in Utopia 2 is van start gegaan

De opening van de tattoo shop in Utopia 2 is van start gegaan

De opening van de tattoo shop is van start gegaan. Wanneer alle mensen zich rondom de shop hebben verzameld, beginnen Dylan en Kaylee aan hun speech. Daar staan we dan allemaal begint Kaylee. Echt te gek dat jullie allemaal zijn gekomen. En legt uit dat ze de kans hebben gekregen om hun droom hier te realiseren en ze de groep hier heel dankbaar voor zijn. We willen Erik en Brandon hier in het speciaal voor bedanken voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze vanaf nu kunnen gaan tatoeëren maar dit niet willen doen zonder officiële opening. We hebben ook op de planning dat Shelley, Kaylee, Brandon en Franny een dans voor jullie zullen opvoeren gaat Dylan verder. En om halfacht verwachten we Ben Saunders die zal optreden.

Wat later vraagt Dylan om Shelley naar voren te komen. Zoals jullie weten ben ik kapster zegt Shelley. Ik ben verhuisd van de silo naar de tattoo shop en ik ga er zeker wat moois van maken. Ze legt verder uit dat ze vanavond samen met Erik een bordje op de caravan zal monteren, waarna ook de kapsalon officieel geopend is. Na de speech volgt de openingsdans van Franny, Kaylee, Shelley en Brandon. Er volgt een applaus wanneer het viertal is uit gedanst. Hoe zal de avond verder verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *