Gerrit en Jens laten hun dj kunsten horen tijdens de pre-party voor de tattoo shop

Gerrit en Jens laten hun dj kunsten horen tijdens de pre-party voor de tattoo shop

Jessie heeft iedereen bij elkaar gehaald in de silo om een mededeling te doen. Vanavond is de grote opening van de tattoo shop begint hij zijn verhaal. En dj Gerrit en Jens gaan draaien. We hebben ze echter nog nooit zien draaien, dus waarschijnlijk zijn wel wel benieuwd wat ze voor ons in petto hebben voegt hij eraan toe. En stelt dan ook voor dat de mannen alvast iets van hun dj kunsten laten horen. Twee nummers met een eigen overgang erin gaat hij verder. Hierop gaan de Jens en Gerrit aan de slag en beginnen de bewoners te dansen. Zal de opening een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *