Andrea zit erover te denken om op Adriaan te stemmen omdat hij niet sociaal zou zijn

Andrea zit erover te denken om op Adriaan te stemmen omdat hij niet sociaal zou zijn

Franny en Andrea zitten aan het water wanneer de stemmingen ter sprake komen. Ik weet het nu helemaal niet meer begint Franny. Andrea knikt en laat weten dat ze vijf mensen in haar hoofd heeft maar slechts drie stemmen kan vergeven. Ik zit ook te denken aan Adriaan geeft ze toe. Hij doet veel maar hij is niet sociaal in mijn ogen. Dat vind ik jammer benadrukt ze. Franny is het met haar eens. Ik denk dat ik mijn stemmen ga verdelen legt ze uit. Daarbij ga ik kijken naar wie mij het meest onzeker maakt gaat ze werder. Op wie zullen de Franny en Andrea uiteindelijk gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *