Dylan vindt dat Kaylee meer ballen mag tonen

Dylan vindt dat Kaylee meer ballen mag tonen

Christel en Dylan zitten op het Utopia 2 terrein wanneer Christel over de opening van de tattoo shop begint. Heb je het gevoel dat de groep jullie steunt? Dylan legt uit dat hij dit gevoel bij sommige bewoners wel heeft. Ik ben blij als we kunnen zeggen dat we iets moois hebben neergezet. Alleen moet Kaylee wel even wat ballen tonen gaat ze verder. Dylan laat weten dat ze gisteren in de silo zaten en Merel aangaf dat Kaylee alleen maar achter hem aanhuppelt. Het is gewoon nadelig dat we een stel zijn en dezelfde interesses hebben benadrukt hij. Christel denkt wel dat het beter is voor Kaylee om ook een ander maatje te zoeken. Anders hangt ze aan jou en let ze de hele tijd op je, dat is verstikkend. Volgens haaris Merel gewoon eerlijk geweest. Dylan knikt maar zegt dat het wel bitchy overkwam. We waren er verder niet op ingegaan, maar misschien hadden we dat wel moeten doen. Zal Dylan nog met Merel gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *