Mylène maakt Jens op en hij heeft er veel plezier in

Mylène maakt Jens op en hij heeft er veel plezier in

Terwijl Kaylee en Dylan een klant ontvangen voor het zetten van een tatoeage, zijn Jens en Mylène buiten bezig. Voor het evenement van vanavond maken alle vrouwen zich op maar ook Jens doet actief mee en laat zich opmaken door Mylène. Mensen zijn niet meer verbaasd zegt Jens wanneer Andrea langsloopt. Andrea lacht. Jullie twee zijn een bijzonder stel voegt ze eraan toe. Het drietal moet lachen. Eigenlijk zou het ook tof zijn als je zo’n drag queen laat komen geeft ze aan. Dan zo’n make up-lesje eindigt Andrea. Wat vinden jullie ervan dat Jens zich op laat maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *