Komt er een rematch bokswedstrijd tussen Adriaan en Gerrit?

Komt er een rematch bokswedstrijd tussen Adriaan en Gerrit?

Gerrit heeft gisteren tot laat met Jessie in de boot gepraat. De twee hadden het over liefde nadat Jessie een liedje over de lente zong. Gerrit deelde hierbij zijn gevoelens over Shelley. Hij kan Shelley maar niet vergeten. Na een ruzie tussen Gerrit en Adriaan, verzint Jessie een plan voor Gerrit om Shelley toch voor zichzelf te winnen. Gerrit en Adriaan stonden een aantal maanden geleden nog in de ring voor een goed doel en dat brengt Jessie op een idee. Je moet een rematch bokswedstrijd organiseren en de winnaar krijgt Shelley zegt hij tegen Gerrit. Gerrit moet lachen, maar lijkt toch terug te krabbelen. Zal een rematch bokswedstrijd alsnog plaatsvinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *