Adriaan voelt zich schuldig na zijn uitspraak tegenover Gerrit

Adriaan voelt zich schuldig na zijn uitspraak tegenover Gerrit

Adriaan is samen met Franny aan het schoonmaken voor de poort. De twee praten over een voorval wat plaatsvond tussen Adriaan en Gerrit. Adriaan is van mening dat Shelley minder aandacht van Gerrit wil maar dat hij constant aandacht van haar vraagt. Dit sprak hij daarom uit tegen hem. Het zat hem namelijk hoog. Franny wil Adriaan voornamelijk afleiden van het voorval. Sorry zegt Adriaan tegen Franny. Hij voelt zich schuldig dit omdat de anderen hebben gezien dat Adriaan zijn stem heeft verheven. Hierop reageert Franny rustig. Maakt mij niet uit benadrukt ze met een glimlach om hem gerust te stellen. Door dit antwoord lijkt Adriaan al snel kalm te worden. Gaan Adriaan en Gerrit het vandaag uitpraten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *