Vandaag is de opening van de tattoo shop in Utopia 2

Vandaag is de opening van de tattoo shop in Utopia 2

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia 2. En vandaag is de opening van de tattoo shop. Kaylee wil graag dat alles tot in de puntjes geregeld is. Daarom is ze vroeg wakker om in de tattoo shop zichzelf alvast op te maken en de tattoo shop verder op te ruimen. Ook de andere vrouwelijke bewoners maken zich op, want ook de dansers willen een optreden geven. Zal de opening een succes worden? We komen er uiteraard nog op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *