Brandon verzekert niet verliefd te zijn op Franny maar er alleen voor haar te zijn

Brandon verzekert niet verliefd te zijn op Franny maar er alleen voor haar te zijn

Afgelopen avond is het Brandon ter oren gekomen dat er een roddel over het Utopia 2 terrein gaat dat hij Franny leuk zou vinden. Hij besluit dan ook verhaal te halen bij Merel. Heb jij tegen Jessie gezegd dat ik haar leuk vindt vraagt hij. Merel schudt op haar beurt haar hoofd. Je weet toch hoe hij is, hij vraagt dat alleen om dingen uit te lokken benadrukt ze. Brandon knikt en verzekert dat hij er niet van gediend is. Ik heb beloofd om er voor haar te zijn en dat doe ik eindigt hij het gesprek. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *