Erik uit zijn gevoelens en biecht op verliefde gevoelens te hebben

Erik uit zijn gevoelens en biecht op verliefde gevoelens te hebben

Brandon en Erik zitten afgelopen avond in de silo wanneer Erik iets opbiecht. Ik ben verliefd, jongen zegt hij. Ik heb de kriebels voegt hij eraan toe. Brandon is meteen nieuwsgierig. Wie vraagt hij dan ook. Erik zucht. Ja, wie denk je. Christel vervolgt hij. En legt uit dat hij het warm krijgt wanneer ze in de buurt komt. Ik vind haar zo leuk en ik voel me zo goed bij haar benadrukt hij. Brandon knikt maar legt uit dat ze al een aantal keer heeft aangegeven niets van hem te willen. Ik vind het lastig antwoordt Erik. Ik vind haar veel te leuk eindigt hij het gesprek. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *