Shelley zou wel op Dylan kunnen vallen maar wil niet tussen hem en Kaylee komen

Shelley zou wel op Dylan kunnen vallen maar wil niet tussen hem en Kaylee komen

Shelley en Adriaan hadden een afspraak, maar Shelley is niet op tijd op komen dagen. Ben je nu boos? vraagt Shelley. Natuurlijk ben ik boos antwoordt Adriaan geïrriteerd. Ik zit daar op je te wachten en je gaat gewoon roken. Dan ga ik andere dingen doen, want dat kan lang duren voor je klaar bent voegt hij eraan toe. Shelley schudt haar hoofd en vindt dat hij net doet alsof hij twee uur op haar heeft gewacht. Dan ga ik gewoon niet roken en doen we een drankje gaat ze verder. Adriaan legt vervolgens uit dat mensen hem elke keer laten wachten, terwijl hij altijd direct komt. Ik vind het gewoon jammer benadrukt hij. Shelley knikt maar vertelt dat ze het niet expres deed. Ik ben teleurgesteld zegt Adriaan. En geeft aan dat hij een man van de afspraken is en liever geen afspraken met haar maakt. Maar goed, wil je nog een drankje doen vraagt hij even later. Shelley knikt en stelt voor om bij het water te zitten. Even later zit het tweetal op een bankje wanneer Adriaan over Gerrit begint. Hoe zit het nou tussen jullie? Shelley zucht en legt uit dat hij telkens een knuffel wil. Ik wil uiteindelijk gewoon normaal met hem omgaan maar het niet meer zo ver laten komen dat we bij elkaar in bed belanden. Adriaan denkt dat Gerrit die intentie wel heeft. En Dylan, hij is jouw type? vraagt hij wat later. Shelley laat weten dat ze qua uiterlijk wel op hem zou kunnen vallen. Maar ik zie hem niet meer als optie, aangezien hij Kaylee heeft. Daar heb ik alle respect voor en ik wil daar niet tussen komen benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *