Dylan laat een bitcoin tatoeage zetten ter promotie van de opening voor de tattoo shop

Dylan laat een bitcoin tatoeage zetten ter promotie van de opening voor de tattoo shop

Afgelopen avond hebben Jessie en Gerrit de bewoners bij elkaar geroepen om een mededeling bij de tattoo shop te doen. Nou, daar staan we weer voor een nieuwe ballon en nieuwe tattoo begint Jessie. Hij legt uit dat ze inmiddels 30 kaarten hebben verkocht sinds ze zijn begonnen met de ballonnen en ze nu een nieuwe door gaan prikken. Hierop komt Dylan naar voren. En wat is het vraagt Gerrit wanneer Dylan de afbeelding laat zien. Een bitcoin! Jessie lacht. Wanneer gaat hij gezet worden vraagt hij. Dylan stelt voor om deze direct te laten tatoeëren. Wat vinden jullie van de tatoeage?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *