Merel organiseert een interne verkiezing, vinden ze Shelley of Mylène het mooist?

Merel organiseert een interne verkiezing, vinden ze Shelley of Mylène het mooist?

Afgelopen avond heeft Merel alle bewoners bij elkaar gehaald om een spel met hen te doen. Zoals iedereen weet kan er maandag gestemd worden op Shelley en Mylène om ervoor te zorgen dat zij in een mannenblad komen te staan begint Merel het gesprek. Daarom lijkt het me leuk om ook een interne verkiezing te doen voegt ze eraan toe. Hierop vraagt Merel haar twee mede bewoners naar voren te stappen, waarna ze iedereen één voor één vraagt om achter zijn of haar favoriet te gaan staan. Andrea, aan jou de eer zegt Merel wat later, Hierop gaat de nieuweling achter Shelley staan. Ook Gerrit en Franny kiezen voor haar. Wanneer Hiske haar naam hoort, kiest ze voor Mylène als mooiste vrouw. Hierop volgen Jessie en Jens. Christel kiest voor Shelley, waarna Erik, Adriaan, Kaylee en Merel ook achter Shelley plaatsnemen. Brandon gaat voor Mylène en Dylan wandelt naar Shelley. Dat zijn er vier voor Mylène en negen voor Shelley zegt Merel. Hierop volgt een applaus. Vinden jullie de uitslag terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *