Waar zijn de bewoners uit Utopia 2 mee bezig op deze zonnige dag van 19 april?

Waar zijn de bewoners uit Utopia 2 mee bezig op deze zonnige dag van 19 april?

Ook in Utopia 2 schijnt de zon vol op. Daarom zijn de meeste bewoners bezig in een eigen groep. Zo zijn een aantal vrouwelijke bewoners aan het dansen. Franny neemt hierin de leiding samen met Shelley en trekt Kaylee en Andrea erin mee. Het lijkt een sterk optreden te worden. Ook trekt het de aandacht van een groep mannelijke bewoners. Zij besluiten kort mee te doen en daarna weer verder te gaan met hun training. Met gewichten en een bank trainen en motiveren ze elkaar. Ondertussen is ook het eten gemaakt en wordt het buiten geserveerd aan een grote lange tafel, zodat alle bewoners kunnen aansluiten voor een gezamenlijk diner. Wat gaat de avond nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *