Kaylee spreekt haar onzekerheid uit bij Shelley

Kaylee spreekt haar onzekerheid uit bij Shelley

Shelley en Kaylee lopen over het terrein wanneer de vrouwelijke bewoonster over Dylan begint. Had je door dat er iets met hem was vanmorgen? Shelley knikt en vraagt zich af wat er precies gaande was. Kaylee legt uit dat ze gisteravond bij het atelier zat toen Gerrit bij haar kwam zitten. Hij vroeg of ik bang was dat er iets tussen jou en Dylan zou gaan gebeuren en of ik denk dat hij vreemd zou gaan. De vrouwelijke bewoonster voegt toe dat ze niet begreep waarom hij die vragen stelde en ze erdoor ging nadenken. Toen ik met Dylan in bed lag, ben ik alle vragen die Gerrit vroeg aan hem gaan stellen. Toen gaf hij eerlijk antwoord, waarna ik me rot voelde. Hierna was Dylan ook boos en hij had er niet van geslapen, daarom liep hij er vanmorgen zo bij. Kaylee legt uit dat ze onzeker is in dit soort dingen en ze hierdoor gedachten krijgt die ze niet wil hebben. Shelley knikt en vraagt zich af wat voor vragen het waren. Bijvoorbeeld of jij Dylan leuk vindt, antwoordt Kaylee. En wat ik ervan vind dat jullie met elkaar omgaan.bShelley knikt. “LIk snap niet waarom Gerrit al die vragen aan jou stelt in plaats van aan mij of Dylan, zegt Shelley. Dat vind ik apart. Kaylee is het met haar eens en voegt toe dat dit onderwerp ook een onzekerheid is van haar. Maar ik vond wel dat jij het moest weten.” Zal dit nog een staartje krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *