Merel denkt dat er iets opbloeit tussen Franny en Brandon

Merel denkt dat er iets opbloeit tussen Franny en Brandon

Merel en Christel zitten in de silo wanneer Merel over mede bewoner Franny begint. Ik heb gezegd dat ze haar hart moet volgen zegt ze. Ze is nog ziet zo ver dat ze durft toe te geven dat ze Brandon leuk vindt maar ze doen alles samen. Christel knikt en voegt eraan toe dat Brandon zonder shirt loopt, terwijl hij dat eerst niet durfde. Ik vind ze cute samen reageert Merel. Een fantastisch stel benadrukt ze. En legt uit dat ze er vandaag bij Brandon over begon en hij rode wangen kreeg. Heel leuk. Denken jullie dat er iets opbloeit tussen Brandon en Franny?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *