De bewoners strijden vandaag voor de vijfde keer tijdens de meerspelen

De bewoners strijden vandaag voor de vijfde keer tijdens de meerspelen

Hiske luidde vanmiddag de bel en riep de bewoners bij elkaar voor de vijfde editie van de Meerspelen. De vrouwelijke bewooster spreekt de groep toe bij de silo en legt uit wat de opdracht is. De drie snelste mensen krijgen vijf punten, nummer vier, vijf en zes krijgen twee punten en voor de rest is er een verrassing geregeld. De bewoners moeten in een luchtbel het water op. Hier moeten zij hun weg banen langs boeien die in de vijver drijven. Na de uitleg ontstaat er frustratie. Volgens Erik kunnen de mensen die als laatste aan de beurt zijn de techniek afkijken, waardoor het dus niet eerlijk is. Jessie stelt voor dat degene met de meeste punten als eerste moeten. Adriaan is het hier duidelijk niet mee eens en spreekt zich uit. Hiske lacht en roept de groep tot orde, waarna ze vertelt dat ze zelf een volgorde gemaakt heeft. De bewoners lopen samen naar de vijver waar de bubbels worden volgepompt met lucht. Dylan en Adriaan mogen de bubbel als eerst betreden en de meerspelen kunnen beginnen!

Nadat alle bewoners gestreden hebben voor de nummer  een plek,  zijn de Utopia 2 meerspelen voorbij. Echter kan er natuurlijk maar een de beste zijn. De bewoners komen samen bij het scorebord om de uitslag te horen. Zodra Hiske het scorebord wil invullen, maakt ze een aantal fouten. Dit zorgt voor wat schokkende reacties en verwarring bij de deelnemers. Vooral bij bewoonster Franny. Hiske geeft aan dat zij eerst geen punt had verdiend en daarna weer wel. Uiteindelijk trekt Hiske de conclusie dat ze geen punten heeft gescoord. Erik zegt dat ze Franny blij maakt met een dooie mus. Jessie trekt de slordigheid van Hiske niet meer en spreekt dit hardop uit, terwijl hij wegloopt van de puntentelling. Dit kan ik niet serieus nemen jongens, zegt de mannelijke bewoner gefrustreerd. Hij loopt richting de silo waar hij plaats neemt achter de computer. Uiteindelijk komt het verlossende woord. De winnaar van de vijfde editie is Gerrit. De mannelijke bewoner schreeuwt het uit van blijdschap. De punten worden opgeteld en Adriaan staat op nummer één. Hij wordt op de hielen gezeten door Gerrit die op nummer twee staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *