Christel geeft Kaylee en Dylan advies over hun relatie

Christel geeft Kaylee en Dylan advies over hun relatie

Dylan en Kaylee hebben in de nacht een heftig gesprek gehad over Kaylee’s gevoelens. Kaylee gaf namelijk aan dat ze jaloers was op Shelley. Momenteel zitten de twee bewoners buiten en praten ze verder over de situatie. Christel ziet het tweetal zitten en geeft aan ze te willen helpen. Ze besluit de twee bewoners advies te geven. De tatoeëerster geeft aan dat ze haar gevoelens te lang opgekropt heeft. Volgens de vrouwelijke bewoonster kun je niet altijd op een lijn zitten. De jaloezie zou volgens Christel te maken hebben met angsten, wat volgens haar geen goede basis is voor een relatie. De tatoeëerders bedanken Christel voor haar advies en geven elkaar een knuffel. Volgens Kaylee maakt deze situatie de relatie sterker. Het ligt niet aan jou, ik moet aan mezelf werken, vult de tatoeëerster aan. Het koppel wil er samen uitkomen en bezegelen deze belofte met een kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *