Christel en Kaylee praten over het nachtelijk gesprek met Dylan

Christel en Kaylee praten over het nachtelijk gesprek met Dylan

Christel loopt naar Kaylee toe, die in de silo shirtjes aan het vouwen is, en vraagt of ze een goede nachtrust gehad heeft. Kon beter, is het antwoord dat ze krijgt. Kaylee vertelt dat ze die nacht een heftig gesprek gehad heeft, maar dat het wel weer goed komt. De vrouwelijke bewoonster zegt dat de tatoeëerster tegen veel dingen aan loopt. Ook geeft ze als advies dat Kaylee met mensen moet gaan praten, omdat het anders niet goed gaat komen. De tranen beginnen te lopen over de wangen van Kaylee. Christel zegt dat ze haar kan begrijpen, omdat ze zelf veel heeft meegemaakt. Je komt jezelf hier tegen, zegt de vrouwelijke bewoonster. Een eerder gesprek met Gerrit heeft bij Kaylee voor vraagtekens gezorgd. De mannelijke bewoonster vroeg haar wat ze ervan vindt dat Dylan en Shelley samen optrekken en wat ze denkt dat hij van Shelley vindt. Dit waren ook de onderwerpen van het nachtelijke gesprek van het stel. Tot slot benadrukt ze dat het best heftig was. Denk jij dat het nog goed gaat komen met dit koppel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *