Andrea vindt dat Gerrit meerdere persoonlijkheden heeft

Andrea vindt dat Gerrit meerdere persoonlijkheden heeft

Andrea is bezig met haar haren, wanneer Gerrit binnen loopt en hij haar een knuffel geeft. Hij is benieuwd wat Andrea van hem denkt. Vind je mij makkelijk?, vraagt de mannelijke bewoner. Ze zegt dat ze hem een aparte jongen vindt. Het lijkt alsof je meerdere persoonlijkheden hebt, is het antwoord dat hij krijgt. Volgens de nieuwste bewoonster is Gerrit een lolbroek, maar ook serieus en soms arrogant. De mannelijke bewoner vraagt of het niet gewoon karaktereigenschappen zijn, maar Andrea zegt dat dit niet het geval is. Je bent ineens een hele andere Gerrit, zegt de vrouwelijke bewoonster lachend. Andrea merkt op dat ze wel vaker nieuwe kanten van Gerrit ziet, die ze nog niet kende. Welke kant van Gerrit vind jij het leukst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *