Kaylee is erg verdrietig, kan Dylan het nog goed maken met haar?

Kaylee is erg verdrietig, kan Dylan het nog goed maken met haar?

Kaylee lag deze ochtend huilend in bed als Dylan het huisje in komt lopen. Ze houdt haar lippen stijf op elkaar en vertelt hem niet waar ze mee zit. Kay, praat met me, fluistert Dylan. Ik word er gek van, snikt ze. Na lang aandringen vertelt ze dan toch wat haar dwarszit. Dylan heeft eerder aangegeven Shelley wel knap te vinden, dit antwoordde hij naar aanleiding van een vraag van zijn vriendin. Als er iemand rondloopt waarvan ik weet dat jij het een lekkerding vindt, snikt ze verder, alles wat jij met haar doet of zegt maakt mij helemaal gek! Dylan vertelt dat hij nooit iets met Shelley zou doen en er verder niks mee bedoelt, maar dit stelt Kaylee niet gerust. Ik ben niet meer de enige, gaat Kaylee verder. Je had die vraag niet moeten stellen en nu moet je met de consequenties omgaan, vindt Dylan. Hij wil er samen met zijn vriendin nog een mooie tijd van maken. Ik begin aan alles te twijfelen, huilt Kaylee verder, je zegt nooit dat je een ander zou doen en deze loopt ook nog eens elke dag om je heen. Kaylee lijkt ontroostbaar. Niks wat Dylan zegt schijnt te helpen. Zullen ze er samen uitkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *