Christel en Hiske maken zich zorgen om Dylan

Christel en Hiske maken zich zorgen om Dylan

De relatie tussen Dylan en Kaylee kent veel obstakels sinds de twee beiden in Utopia 2 wonen. Dit is ook Christel en Hiske niet onopgemerkt gebleven. Na het heugelijke nieuws dat het stel een tattooshop wilde openen, ging het al snel bergafwaarts vinden de vriendinnen. Hij bruist niet meer, vindt Hiske. Hier is Christel het helemaal mee eens. Je ogen glinsteren niet, vertelde ze Dylan al eerder deze week. Christel zegt dat hij zich verantwoordelijk voelt voor Kaylee en ook voor alles wat betreft de tattooshop. Hij trekt alle karren en zij zit in de kar. Het valt hen op dat Kaylee ’s avonds veel ruzie met haar vriend heeft en het overdag weer goed met hem maakt. Ze maken zich duidelijk zorgen over de tatoeëerder en vinden dat Dylan alles veel te veel opkropt. Hij gaat deze week of volgende week exploderen, vermoedt Christel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *