Christel ziet het niet zitten om samen met Andrea stoelen te maken

Christel ziet het niet zitten om samen met Andrea stoelen te maken

Christel en Hiske worden samen wakker in hun huisje. Met een bakje koffie in haar hand begint Hiske over Andrea. Chris, Andrea gaat nu stoelen maken, ga jij nu ook nog stoelen maken?, vraagt ze de vrouwelijke bewoonster. Christel vertelt dat ze de stoelen enkel wil pimpen, maar ik ga die stoelen niet maken. Hiske vindt het vervelend dat Andrea nu ook, net als Christel, stoelen wil maken. Ik ga sowieso niet concurreren met dat soort dingen, geeft Christel aan, dan zijn er straks twee mensen meubels aan het spuiten, daar heb ik geen zin in,

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *