Dylan doet zijn best om Merel haar tattoo te zetten

Dylan doet zijn best om Merel haar tattoo te zetten

De bewoners waren zich gister avond al aan het klaarmaken om naar bed te gaan, wanneer Merel naar de tattooshop loopt. Dylan zit al klaar om Merel de tattoo te geven die zij wil. Even voor tien uur gaat Merel op de stoel zitten en laat ze de binnenkant van haar vinger tatoeëren. Geconcentreerd probeert Dylan het kunstwerkje op Merel haar vinger te krijgen. Wat zal Merel tatoeëren op haar vinger?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *