Kaylee wast niet meer voor Dylan, zijn was stinkt te veel

Kaylee wast niet meer voor Dylan, zijn was stinkt te veel

Kaylee is afgelopen avond druk bezig met de was maar lijkt het niet fijn te vinden dat Dylan haar niet helpt. Ze loopt richting haar vriend en heeft een aantal mededelingen voor hem. Kom je mij niet eens helpen met de was vraagt Kaylee op de man af. Dylan biedt zijn excuses aan en laat weten straks een tatoeage te willen zetten bij Merel. Nadat Kaylee dit heeft gemeld spreekt ze nog iets uit. Mijn was stinkt naar jouw zweet sokken, dat vind ik niet fijn. Dus besluit Kaylee voortaan alleen haar eigen was te doen. Heb je die lucht geroken? Je lucht is sterker dan de wasmiddel. Dus jij doet gewoon je eigen was en ik doe mijn eigen was voegt ze eraan toe. Hier lijkt Dylan weinig tegen in te brengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • Yasmina at 11:18

      Best triest hoe ze met hem omgaat. Als ze alleen maar over hem kan zeuren, waarom blijft ze dan überhaupt bij hem? Bij de rest doet ze poesjelief , en bij is ze het monster bah bah..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *