Franny is bang voor de post die ze van het thuisfront gaat krijgen

Franny is bang voor de post die ze van het thuisfront gaat krijgen

Franny en Brandon zijn de laatste tijd erg close en dit valt ook de andere bewoners op. Nu Merel pas post heeft gekregen, komt ook de post van Franny ter sprake. Franny maakt zich zorgen wat het thuisfront vindt van de hechte band met Brandon. Ik ben er best zenuwachtig voor geeft Franny verder nog aan. Shelley snapt de situatie. Dus ik ben er een beetje bang voor gaat Franny verder. Zullen de zorgen van Franny terecht zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *