Shelley wordt gek van het bemoeizuchtige gedrag van Mylène

Shelley wordt gek van het bemoeizuchtige gedrag van Mylène

Shelley en Mylène liggen elkaar niet altijd even goed en zo is het ook vandaag weer raak tussen de twee. De irritaties lijken steeds hoger op te lopen en Shelley moet echt even haar frustraties kwijt, wanneer ze opnieuw een discussie heeft gehad met Mylène. Shelley loopt naar Erik en geeft aan dat ze gek wordt van het bemoeizuchtige gedrag van Mylène. Het is een wijsneus geeft Erik toe en legt uit dat iedereen moe van haar wordt. Ik word er moe van, bemoei je lekker met jezelf raast Shelley door. Erik grapt dat het tijd wordt dat Mylène naar huis gaat. Gaat dat ook gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *