Andrea maakt eindelijk haar eigen meubels

Andrea maakt eindelijk haar eigen meubels

Andrea is al een tijdje in Utopia 2 en had het voornemen om hier meubels te gaan bouwen. Tot op de dag van vandaag is ze hier nog niet mee bezig geweest maar daar komt vanaf nu verandering in. Het is vandaag mooi weer en daarom ziet Andrea dit als mooie bijkomstigheid om aan haar stoelen te beginnen. Samen met Erik en Brandon klust Andrea aan de stoelen. Halverwege de middag zijn de stoelen klaar en is Andrea haar missie volbracht. Zal ze nog meer van deze stoelen gaan maken? En gaat het een succes zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *