Jessie en Merel video bellen met ouderen om de eenzaamheid tegen te gaan

Jessie en Merel video bellen met ouderen om de eenzaamheid tegen te gaan

De bewoners bezorgen een aantal ouderen de dag van hun leven. Hoewel de bewoners in hun eigen soort bubbel leven op het Utopia 2 terrein, gaat hun aandacht vandaag uit naar een aantal ouderen. Eenzaamheid onder ouderen is een groot probleem en daarom willen de bewoners hier hun steentje aan bijdragen. Om 14:30 uur nemen Jessie en Merel plaats achter een laptop. Aan de andere kant van de lijn verschijnen er een aantal vrolijke dames. Om de beurt maken de bewoners een praatje met de dames en wisselen ze een aantal leuke gesprekken uit. Hopelijk voelen deze ouderen zich vandaag iets minder eenzaam.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *