De kaartverkoop voor de opening van de tattoo shop in Utopia 2 verloopt moeizaam

De kaartverkoop voor de opening van de tattoo shop in Utopia 2 verloopt moeizaam

Dylan en Hiske zitten achter de computer en denken na over hoe ze de opening van de tattoo shop tot een succes kunnen maken. We kunnen de kaarten niet echt goedkoper meer maken zegt Dylan. Hiske zegt dat ze er echt iets geks bedacht moet worden, waardoor mensen naar de opening willen komen. Misschien kan je de mensen die bij Shelley komen knippen benaderen? Zij heeft natuurlijk nu haar stoel ook in de shop staan voegt hij eraan toe.Dylan laat weten dat hij en Kaylee gisteren al gebrainstormd hebben. We zaten te denken om de mensen die op de dag van de opening bij Shelley komen knippen, korting te geven op een kaartje. Dylan wil ook graag iets doen met de kluis. Degene die raadt hoeveel inkt cupjes er in de kluis zitten, krijgt een gratis knipbeurt van Shelley en anders maken ze kans op een gratis tattoo. Ze willen in totaal drie tattoos weggeven. Gaan deze acties werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *