Het gesprek tussen Dylan en Christel gaat verder

Het gesprek tussen Dylan en Christel gaat verder

Na het paasontbijt komen Dylan en Christel weer bij elkaar. Dylan vindt het vervelend dat hij binnen Utopia 2 veel dingen moet verzwijgen en alles snel door verteld wordt. Christel geeft aan dat Dylan wel dingen kan vertellen, maar dat hij voorzichtig moet zijn tegen wie hij wat zegt. Dylan zegt: Gisteren kwam Brandon naar mij en hij zei tegen me dat er een verhaal rondgaat dat ik liever Shelley der naam zou tatoeëren dan de naam van Gerrit of Jessie. Dan zegt hij dat Franny en Andrea ook al naar hem toe waren gekomen en dat zij ook met hetzelfde verhaal kwamen. Christel geeft dan aan dat zij dit verhaal ook al had gehoord, maar er niks mee gedaan heeft. Dylan zegt dan dat hij het heel anders tegen Shelley heeft gezegd dan hoe het nu naar buiten is gekomen. Wat ik heb gezegd is dat als ik geen vriendin zou hebben, dat ik er dan totaal geen moeite mee had gehad om Shelley’s naam op mijn lichaam te hebben. Ik kan er toch zo wat overheen zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *