Een luxe paasontbijt met warme broodjes en verse sappen

Een luxe paasontbijt met warme broodjes en verse sappen

De bewoners hadden deze morgen een paasontbijt georganiseerd. Midden op het terrein in de mini samenleving staan er meerdere tafels waar ze met zijn allen aan gaan zitten. In de keuken is de gehele morgen al van alles bereid om het paasontbijt zo luxe mogelijk te maken. Zodra iedereen zit vraagt Jessie aan de gehele groep of er iemand is die kan vertellen waar Pasen precies voor staat. Iedereen roept dat de vader van de groep dit het best kan doen. De opa van de groep want, mijn kleindochter is vandaag één jaar geworden!, roept Erik. Dan begint iedereen heel vrolijk te zingen en nadat ze driemaal hoera hebben geschreeuwd begint Christel het verhaal van Pasen te vertellen. Vind jij ook dat het paasontbijt er leuk uit ziet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *