Dylan en Christel praten over de relatie tussen Dylan en Kaylee

Dylan en Christel praten over de relatie tussen Dylan en Kaylee

Voordat het paasontbijt begon hadden Christel en Dylan een onderonsje. Hoe gaat het nou tussen jullie?, vraagt Christel. Dylan geeft aan dat het momenteel wel lastig gaat, maar dat hij wel denkt dat ze er sterker uit zullen komen. We praten wel veel, want als haar iets dwars zit dan vertelt ze dat gewoon en dan proberen we daar wel een oplossing voor te vinden. Christel vindt dat Dylan veel te zacht is. Ja maar ik kom hier niet om drama te maken maar om het leuk te hebben, zegt Dylan dan. Christel merkt aan Dylan dat hij een binnenvetter is en dat hij wel over dingen moet gaan praten. Je spaart het nu op, maar dan ineens klap je uit de tent. Dylan vindt dat Christel volkomen gelijk heeft en dat hij het inderdaad allemaal in zich op neemt en er niet over praat. Het gaat niet gebeuren dat ik hier uit mijn vel spring, zegt hij dan vervolgens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *