Adriaan gaat oefenen voor de Alpe d’ Huez met een bezoekster

Adriaan gaat oefenen voor de Alpe d’ Huez met een bezoekster

Adriaan is druk aan trainen voor zijn beklimming van de Alpe d’Huez. Deze ochtend staat de mannelijke bewoner voor de poort te wachten, want hij gaat vandaag met een bezoeker trainen. Hoi, zegt de mannelijke bewoner vrolijk als de poort opengaat. Leuk dat je mee komt fietsen voor het goede doel. Adriaan legt uit dat ze virtueel de Alpe d’Huez op gaat fietsen en dat vindt bezoekster Noëlle een goed idee. Oké, gezellig, zegt Adriaan en ze lopen naar de silo. Als Adriaan de fiets van de bezoekster heeft afgesteld, beginnen ze te fietsen. Ik ben blij dat ik weer een doel heb om naar toe te leven, zegt Adriaan. Ik voel me namelijk heel snel doelloos. Hoe zal de training gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *