Gerrit is het niet eens met het idee van Jessie

Gerrit is het niet eens met het idee van Jessie

Jessie heeft een idee en hij spreekt er met Hiske over in de keuken. De mannelijke bewoner wil namelijk kijken of de bewoners een koffiezetapparaat in bruikleen kunnen krijgen. Je hebt ook een apparaat, die sluit je op je waterleiding aan en die filtert dan je water, legt Jessie. Oké, prima, zegt Hiske en Jessie besluit om zich hier straks in te verdiepen. Gerrit lijkt het hier echter niet mee eens te zijn. Leidingwater filteren?, vraagt hij verbaasd. Zit dat niet gewoon tussen je oren? Volgens de mannelijke bewoner heeft Nederland het schoonste leidingwater van Europa. Jessie vertelt echter dat er vaak kalk in het water komt door de leidingen en dat dit niet goed voor je is. Ik denk dat het wel meevalt, reageert Gerrit. Bronwater ben ik geen voorstander van. Volgens de mannelijke bewoner zijn er belangrijkere dingen om eventueel geld aan uit te geven. Ik vind dat je een beetje een rare houding aanneemt, reageert Jessie geïrriteerd. We gaan toch geen honderden euro’s ergens aan uitgeven? Ik gooi het gewoon in de groep. Goedheiligman.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *