Franny krijgt al vroeg in de morgen een mailtje en is dolblij als ze de inhoud leest

Franny krijgt al vroeg in de morgen een mailtje en is dolblij als ze de inhoud leest

Franny is net wakker als Myène haar vraagt om de mail te bekijken. Franny gaat zitten en haar oog valt op een nieuwe e-mail. Ze begint te lezen en even later vertelt ze blij dat er binnenkort iemand langskomt om haar nagels te leren zetten. Ow, wat cool, zegt de vrouwelijke bewoonster. Eindelijk! Als Franny het goed doet, dan krijgt ze een certificaat. Zal de vrouwelijke bewoonster binnenkort in het bezit zijn van een certificaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *