Jessie vindt Shelley onrespectvol, de twee hebben een discussie

Jessie vindt Shelley onrespectvol, de twee hebben een discussie

Afgelopen avond pakt Shelley eten uit de oven dit omdat Dylan deze voor haar apart heeft gehouden na het avondeten. Jessie had Shelley verteld dat er waarschijnlijk geen eten meer was, omdat ze pas om half negen gaat eten. Wanneer Jessie en Shelley elkaar tegenkomen ontstaat er een discussie. Er houdt tenminste iemand rekening met mij zegt Shelley geïrriteerd tegen Jessie. Jessie geeft aan dat hij ervan uitging dat er geen eten meer was om half negen en om deze reden dit tegen haar heeft gezegd. Ik vind je reactie bijzonder gaat Jessie verder tegen Shelley. Je bent zo raar soms, ik begrijp niet waar ik het aan te danken heb voegt hij eraan toe. De twee belanden in een heftige discussie en lijken elkaar niet te begrijpen. Je bent onrespectvol vervolgt Jessie zijn verhaal. Beide geven niet toe en lopen met ruzie uit elkaar. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *