Merel haar emoties spelen op als ze post van het thuisfront krijgt

Merel haar emoties spelen op als ze post van het thuisfront krijgt

Afgelopen avond is er een stapel met post  binnengekomen voor Merel. Merel heeft bericht van het thuisfront. Wanneer ze begint met lezen, spelen haar emoties al snel op. Mama, ik mis je zo erg zegt ze  hardop. Vol blijdschap leest ze verder. Haar moeder geeft voornamelijk veel complimenten over Merels nieuwe collectie WRTW kleding en haar krachtige uitingen. Je bent al heel ver, maar nog lang niet. Dus houd de moed erin leest Merel hardop voor. Ze knikt. Een klein stuk verder moet Merel hardop lachen. Ja, sorry mama voor mijn taalgebruik. Blijkbaar let Merel haar moeder goed op haar manieren. Ook heeft Merel een brief gekregen van Brenda en een vriendin. Haar avond kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *