Adriaan is erachter gekomen dat hij niet op het schoonmaakrooster ingedeeld staat

Adriaan is erachter gekomen dat hij niet op het schoonmaakrooster ingedeeld staat

Adriaan is erachter gekomen dat hij niet op het schoonmaakrooster staat. Wat later komt Shelley uitleg geven. Je komt wel op het schoonmaakrooster, ik ben je niet vergeten zegt ze. Niemand wordt uitgesloten benadrukt ze. Adriaan laat weten dat Shelley nooit aan hem denkt en hij lijkt dit sarcastisch te bedoelen. Ik denk wel aan je zegt Shelley. Ja dat merk ik, je zet met niet eens op het schoonmaaklijstje zegt Adriaan. Niet eens als er een schoonmaaklijstje wordt gemaakt, wordt er aan Adriaan gedacht. Zelfs dan vergeet je me. Ik dacht dat wij vrienden waren, maar dit valt me wel een beetje van je tegen gaat hij verder. Shelley moet lachen. Grappenmaker zegt ze. En legt uit dat Adriaan ook op het schoonmaakrooster komt en dat ze geen zin heeft in de reactie van de bewoners als Adriaan er niet op staat. Dus omdat anderen dan opstandig gaan doen, ga je je je maatje Adriaan op het schoonmaakrooster zetten? plaagt Adriaan. Je moest er sowieso op staan zegt Shelley. Ik vind het jammer antwoordt Adriaan. Ik dacht we maatjes waren eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *