Gerrit voelt verliefdheid voor Shelley maar Jessie gelooft er geen bal van

Gerrit voelt verliefdheid voor Shelley maar Jessie gelooft er geen bal van

Jessie en Gerrit lopen samen over het Utopia 2 terrein en Jessie wil het graag over Gerrit zijn gevoelens voor Shelley hebben. Weet je zeker dat het verliefd is, dat je niet gewoon genegenheid wil? vraagt Jessie. Gerrit laat weten dat het verliefdheid is wat hij voelt. Ik geloof er geen bal van reageert Jessie lachend. Het was echt liefde op het eerste gezicht gaat Gerrit verder. Toch lijkt Jessie het niet te geloven. Spreekt Gerrit de waarheid?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *