Gerrit en Jessie schrikken van het hoge bedrag op de bon voor de boodschappen

Gerrit en Jessie schrikken van het hoge bedrag op de bon voor de boodschappen

De bewoners uit Utopia 2 hebben nieuwe boodschappen gekregen en Jessie lijkt te schrikken van het bedrag op de bon. Als even later Gerrit de rekening in handen krijgt, worden zijn ogen groot. Hij begint snel te rekenen wat hij en Hiske kwijt zijn voor de makarons. Uiteindelijk komt hij op een prijs van meer dan 200 euro uit. De makaronnetjes, duur grapje zegt hij tegen Hiske. Ik denk dat we ons wel flink moeten focussen op de makarons voegt hij eraan toe. Hiske lijkt echter geen probleem te zien. Dan doen we dat toch? reageert ze. Jessie komt ondertussen een verhaal halen. Hij wil dat er volgende keer beter overlegd wordt. Daar is Gerrit het mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *