Hebben Mylène en Jens zich voorbij gepraat rondom de achtergehouden computer?

Hebben Mylène en Jens zich voorbij gepraat rondom de achtergehouden computer?

Jessie en Gerrit hebben de bewoners allemaal individueel verteld over hun geheime computer. Daarbij hebben ze expliciet gevraagd om dit geheim niet door te vertellen. Het was een sociaal experiment om te kijken wie er zijn of haar mond voorbijpraat. Het lijkt er nu op dat Mylène het geheim tegen Jens heeft verteld, die het vervolgens aan Merel heeft verteld. De twee lijken hun mond daarom voorbij te hebben gepraat. Sorry dat ik het tegen Merel heb gezegd zegt Jens schuldbewust. En vertelt verder dat Merel op de man af heeft gevraagd of Mylène ook van het geheim wist. Volgens Mylène is er nu niets meer aan te doen. Ze zullen ons er nog wel even voor aankijken zegt ze. En voegt eraan toe dat ze vanaf nu niets meer tegen Jens zal vertellen. In hun huisje discussiëren de twee verder over vertrouwen en roddelen. Niet veel later praten Jessie en Andrea ook over de situatie. Is het sociale experiment geslaagd vraagt Andrea. Jessie antwoordt positief. Heeft iedereen zijn mond gehouden? gaat de nieuweling verder. Jessie moet lachen. Nee reageert hij en Andrea wil graag weten wie zijn of haar mond voorbij heeft gepraat. Ik denk dat iedereen dat voor zich het beste weet maar in ieder geval Mylène legt Jessie uit. Zijn er nog meer bewoners schuldig?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *