Jessie en Gerrit maken een video voor een speurtocht naar de computer en Erik verduistert geld

Jessie en Gerrit maken een video voor een speurtocht naar de computer en Erik verduistert geld

Jessie en Gerrit hebben in de boot een idee bedacht. Ze willen namelijk een zoektocht naar de achtergehouden computer gaan starten. Hiervoor maken ze een video waarin ze aangeven dat de computer al een aantal dagen op het terrein staat en dat de bewoners mogen gaan zoeken. Zodra ze dit opgenomen hebben, zorgen ze dat iedereen naar de silo komt en daar spelen ze de video af. Vervolgens gaan de bewoners op zoek.

Nadat Jessie en Gerrit een video hebben gemaakt voor een zoektocht naar de tweede computer, zijn de bewoners op zoek gegaan. Erik en Brandon weten al een tijdje waar de computer staat en ze lopen vrijwel direct richting de boot van Jessie. Zodra ze binnen in de boot zijn, gaat Brandon achter de computer zitten en kijkt Erik nog even rond. Dan ziet hij een stapeltje met geld liggen. Hij pakt dit en telt het na en stopt het vervolgens in zijn zak. Eens even kijken of onze financiële man alles in de gaten houdt zegt hij dan vervolgens. Gaat Jessie dit merken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *