Jessie wil het concept “le luifel” terug naar Utopia 2 halen

Jessie wil het concept “le luifel” terug naar Utopia 2 halen

Jessie heeft een idee bedacht om een bouwwerk richting Utopia 2 te halen en daar dan de bakkerij heen te verplaatsen. Jessie vertelt over zijn tijd in Utopia 1. Toen bestond er een zeer succesvolle eetkraam genaamd Le Luifel. Hier haalden ze destijds veel van hun inkomsten mee binnen. Het liefst wil hij dit concept terughalen naar de mini samenleving. Dit idee bespreekt hij met Adriaan.

Sommige bewoners willen gewoon heel graag een bakkerij zegt Jessie. En vertelt Adriaan zijn idee om niet alleen broden, taarten en macarons in Le Luifel te maken maar ook om er een snackbar in te beginnen. Zou jij het leuk vinden om één keer in de week patatjes en vegan snacks te maken en te verkopen voor gasten die op het terrein komen vraagt hij vervolgens. Adriaan is heel enthousiast, maar wil dan wel dat het op een vaste dag is, zodat hij zichzelf hier elke week goed op kan voorbereiden. Dan doen we dat op een vrijdagavond stelt Jessie voor. Jessie heeft ook nog een idee om iemand te zoeken die op de zaterdagen pizza’s kan en wil maken. Zo zullen er twee inloopdagen zijn voor bezoekers en dus ook een hoop meer inkomsten. Wat vinden jullie van dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *