De iglo in Utopia 2 wordt afgebroken en verlaat de mini samenleving

De iglo in Utopia 2 wordt afgebroken en verlaat de mini samenleving

Jessie en Gerrit lopen samen naar buiten richting de iglo waar Mylène en Shelley nog in gesprek zijn over hun eventuele make-up lijn. Jessie stelt zich voor en vertelt dan dat de iglo niet meer hun eigendom is en dat deze over een half uur wordt opgehaald. Kunnen jullie het gesprek ergens anders voortzetten vraagt hij dan. De vrouwen geven hier gehoor aan en verplaatsen zich samen met de adviseur richting de tuintafel. Hiske en Christel hebben ook gehoord dat de iglo binnen een half uur weg moet zijn. Hiske, zou jij nog even heel snel afscheid van de iglo willen nemen vraagt Jessie. Hiske stapt de iglo binnen en achter haar aan stapt ook Christel de iglo in. Beide dames nemen afscheid van hun geliefde iglo en nog geen minuut later wordt het bouwwerk door bijna alle bewoners afgebroken. Alle buizen, die ervoor zorgden dat de iglo zijn vorm kreeg, worden in een verhuisdoos gestopt en deze wordt samen met het plastic omhulsel richting de poort gebracht door Christel, Gerrit en Jessie. Wat zal er voor de iglo terug komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *