Mylène en Shelley willen een eigen make-up lijn opzetten, ontstaat er een verzoening?

Mylène en Shelley willen een eigen make-up lijn opzetten, ontstaat er een verzoening?

Mylène en Shelley willen heel graag hun eigen make-up lijn en hebben daarom iemand uitgenodigd die hun hierin kan adviseren.Hoe gaat het in zijn werk als je een eigen lippenstift wil maken vraagt Shelley. De meneer legt uit dat er fabrieken zijn die make-up maken en deze kunnen precies maken wat jij wil hebben. Ook geeft hij aan dat het tweetal zelf best veel in de hand hebben. Jullie kunnen zelf bepalen hoe het verpakt wordt, hoe het werkt en hoe het ruikt gaat hij verder. En geeft aan dat als ze dit willen doen, dat ze wel rekening moeten houden dat de fabrieken niet voor tien stuks draaien. Deze fabrieken draaien pas voor duizenden stuks, dan is het voor hun pas rendabel benadrukt hij. Mylène en Shelley besluiten er nog eens goed over na te denken en willen daarna bepalen wat ze gaan doen. Gaan de twee er toch voor? Ontstaat er een verzoening tussen het tweetal?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *