Chipp en Senna hebben hun best gedaan voor een Valentijn verrassing voor Demi en Fay

Chipp en Senna hebben hun best gedaan voor een Valentijn verrassing voor Demi en Fay

Chipp en Senna zijn al een paar dagen aan het voorbereiden om hun vriendinnen te verrassen voor Valentijn. In het geheim zijn de mannen de speurtocht aan het uitzetten. Ook hebben zij een levensgrote beer gekocht die een trui aan heeft met een liefdesbekentenis. En hebben zij sushi besteld om de avond compleet te maken. In het kasteel wordt de sushi uitgestald, de kaarsjes aangestoken en de beren liggen op bed. Senna seint vervolgens Romy in en zij geeft het briefje met de eerste aanwijzing aan de tweeling . Fay en Demi reageren hysterisch en gaan meteen aan de slag. Na een tijdje zoeken hebben Demi en Fay door dat ze naar het kasteel moeten. Daar liggen Chipp en Senna onder het bed op hen te wachten. De twee zien de beren liggen met I love Demi en I love Fay en willen deze meteen aantrekken. Aah sushi roepen de twee daarna in koor. Demi heeft echter door dat hun vriendjes onder het bed liggen en gillen het uit. Jullie zijn zo lief roept Demi uit. De tweeling is  erg bij en vliegen Chipp en Senna om de hals. Nu is het tijd voor sushi hoor, ik heb honger zegt Senna nuchter. En zo verliep de avond voor het viertal erg gezellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *